top of page

220 kg-os vendég…


Történt egyszer hajdanán, hogy egy vendég érkezése előtt értesítést kapott a szálloda, hogy a 820-as elnöki lakosztályba érkezik egy vendég, aki több mint 200 kg súlyú!A vendég kérte, hogy cseréljük ki, vagy erősítsük meg az ágyat, hogy elbírja az Ő testsúlyát!


Ugyanez volt a kérése a WC csészével kapcsolatban is!


Vásároltunk egy megfelelő méretű gerendát, és az asztalos fiúk, készítettek egy masszív támasztékot az ágy alá. alátámasztottuk az ágyat a lábainál, és középen is.


A próbát úgy ejtettük meg, hogy 3 műszakos kolléga egyszerre feküdt az ágyba. Ez kb. 260 kg-ot tett ki. Szerencsére semmi jele nem volt annak, hogy a vendéget így már ne bírná el az ágy!


Azért azt elárulom, semmi olyan nem történt az ágyban, amit titkolni kellene… Egyébként is, nagyobb társaság figyelte az eseményeket az ágy körül állva, nagyokat nevetve az ágyban szorosan egymás mellett fekvő műszakos munkatársakon.


A WC csésze a szállodai szobákban mindenhol a falra van szerelve, ezért mi is azt gondoltuk, hogy ezt aztán nagyon stabilan alá kell támasztani. Szerintem nagyon csúnya, és veszélyes sérüléseket okozhatna egy alattunk eltörő WC csésze. De az is komoly meglepetés lehetne, ha rajta ülve egyszer csak leszakadna a helyéről, és leesnénk a csészével együtt! Nem hiszem, hogy egy 220 kg-os ember könnyedén felállna egy ilyen esemény után.


Az asztalos fiúk faragtak egy pontosan a csésze alakjához illő támasztékot, melynek félköríves volt az eleje és enyhén lejtős a teteje! Ezt a támasztékot stabilan beékeltük a csésze alá.

A próbát úgy ejtettük meg, hogy itt is hárman ültünk a csészére, egymás ölében, és mindenki felemelte a lábát a földről. Mi mindenesetre jót mulattunk a próbák alatt, a nagyon szokatlan helyzet miatt jókat nevettünk.


Ezután jelentettük a recepciónak, érkezhet a vendég, várja a szobája. Most már biztosan nem történhet baj! A vendég probléma nélkül, elégedetten távozott a szállodából!


Tóth AntalFriss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comentarios


bottom of page