top of page

Las Vegas Casino nyitó parti Andy Vajnával és Sylvester Stallone-val 1992 május 9-én


Az 1982-ben az Átrium Hyatt 4 étteremmel büszkélkedett: Old Timer Étterem, Tokaj Étterem, Clark Söröző és az Átrium Terasz Étterem és Kávéház.

Az idő múlásával egyre kevesebb igény mutatkozott a négy étteremre. Egy napon Andy Vajna megkereste Kovács István igazgató urat azzal az ötlettel, hogy kaszinót létesítenének a Tokaj étterem és az alatta lévő helyiség légterében.

A jó kondíciókkal megkötött üzlet után elkezdődött az átalakítás. Egy vasárnapi csendesebb délután, amikor ügyeletben voltam, egy osztrák cég munkatársai 3-4 óra alatt a volt Tokaj étterem 30 cm-es beton padlózatát speciális gyémánt fűrészekkel körbe vágták és egy emelő szerkezettel a földszintre süllyesztették, ahol feldarabolták. Ezután kezdődhetett a kaszinó belső-külső arculatának kialakítása.

Féléves építészeti munka után megnyithatott a Hilton után Budapest második kaszinója.

A megnyitóra a „piac téren”, vagyis a lobby-ban és a teraszon került sor.

A díszvendég Sylvester Stallone volt, a zenét a Gipsy Kings szolgáltatta. Senki nem hagyta ki az eseményt, minden meghívott eljött, így több mint 600 vendég és a személyzet élvezte a különleges estét, ahol szakácsaink és felszolgálóink és más munkatársaink remekül vizsgáztak.


Kormány BalázsFriss bejegyzések

Az összes megtekintése

Kommentare


bottom of page